Menu
  • 当前位置:A963设计网> 作品分类 > 室内设计 > 住宅空间 > 普通家装 > 吴红作品
    大隐于市
    1818 2020-01-14T14:17:26 26 [精品]
    设计师: 吴红
    作品类别:普通家装
    大隐于市说明:

    现代风格更倾向于科学合理的结构工艺,重视发挥每一种材质的性能的特点,客厅是木质饰面板到顶与电视墙的石材相互辉映,让整个空间递进式的衔接沉稳又有层次感。包豪斯的实用主义具有舒适与美观并存的享受。客厅没有过分的装饰,一切从功能出发,讲究造型比例适度,空间结构明确美观,强调外观明快简洁。爵士白的石材电视墙搭配蜂蜜色木质面板简洁温馨,交叉式的纱帘也是独特的风景,胡桃色交叉白色的爱格板既柔和又时尚,落地门窗让采光效果极佳,整个空间大气而舒适。

    负一楼的餐厅和厨房做了开放式让空间明亮通透,装饰元素少,大量留白,直角线条,美感不需要过多的堆砌与重复,餐桌餐椅简单搭配即是一道风景。也许是一束花,也许是一道光,也许是一桌饭菜,把生活过成自己心悦的样子。二楼主卧极富创意和个性的饰品都可以为现代风格增色不少,主卧露台的大滑门让采光多。舒缓的设计特色,注重空间色彩以及形体变化的挖掘。

     

    Modern style is more inclined to scientific and reasonable structural technology, and attaches great importance to the performance of each material. The living room is a wood veneer to the top and the stone of the TV wall reflect each other, making the progressive connection of the whole space stable and hierarchical. Bauhaus's pragmatism enjoys both comfort and beauty. The living room does not have excessive decoration. Everything starts from the function, pays attention to the appropriate modeling proportion, the clear and beautiful spatial structure, and emphasizes the bright and simple appearance. Jazz white stone TV wall with honey color wood panel is simple and warm, cross screen is also a unique landscape, walnut color cross white egger board is soft and fashionable, landing doors and windows make the lighting effect excellent, and the whole space is atmospheric and comfortable.            

    The dining room and kitchen on the lower ground floor are open to let the space bright and transparent, with few decorative elements, a large number of white space, right angle lines, aesthetic feeling without too much stacking and repetition. Simple collocation of dining table and chair is a landscape. Maybe it's a bunch of flowers, maybe it's a ray of light, maybe it's a meal, and it's like living a happy life. The second floor master bedroom is full of creative and personalized ornaments, which can add a lot of color to the modern style. The large sliding door of the master bedroom terrace allows more lighting. Slow design features, pay attention to the excavation of space color and body changes.

    免责声明:A963设计网作品由网站注册会员发表,本网站对其作品的版权未作证实,对作品的原创性、真实性不作保证,也不承担由此产生的法律责任。未经本网站及作者授权,请勿转载。如对作品版权有疑议,请及时与我们电话联系:4000-168-963 QQ:4000168963
    本文作品源自:
  • 吴红
  • 重庆-九龙坡
  • 需要优质装修设计服务吗? 委托设计

    吴红设计作品集

    更多>>

    相关设计作品

    更多>>